StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left 4 inšpirácie ako kombinovať biele nohavice

4 inšpirácie ako kombinovať biele nohavice

17. Jun | Kategórie: Osobný styling, osobný štýl

Biele, vzdušné nohavice sú skvelý kúsok do letného šatníka. Ak ste spokojné s dolnými partiami tela, smelo si ich doprajte. Aby sa vám ľahšie kombinovalo, pripájam pár inšpirácii z toho, čo môj šatník dal.  

1. Kombinácia s dynamickými farbami

Máte pred sebou deň, kedy by sa vám zišlo aj oblečením podporiť dynamiku v sebe? Kedy potrebujete byť videná a neprehliadnuteľná? Jednou z možností ako to urobiť, sú dynamické farby. Môj šatník dal žltú a červenú.

No ak ste napríklad tlmené leto, môžete zvoliť levanduľovú, ak ste kontrastná zima magnetovú... Farebná typológia je perfektná pomôcka pri ladení outfitov.

tip stylistky – biele nohavice nakombinujete s dynamickými farbami

2. Jemná kombinácia

Tieto kombinácie nazývam „v jednoduchosti je krása“. Okrem bielych nohavíc hodíte na seba biely top. Aby to nebola nuda, celý outfit osviežte doplnkami. Keď použijete tyrkysové alebo ružové tóny, nežný outfit je na svete.

Teraz síce stále pracujeme s bielymi nohavicami, no do popredia sa dostáva namiesto dynamiky jemnosť.

Každým outfitom môžete podporiť iný druh energie. Krásne na tom je, že to každý deň to môžete využiť vo svoj prospech podľa toho, čo potrebujete podporiť, vyzdvihnúť a čo vás v daný deň čaká. Jemnosť a nežnosť poslúži napríklad na rande, dynamika napríklad pri prezentovaní...

 tip stylistky: biele nohavice nakombinujete s jemnými farbami

3. Elegantná do officu, či biznis stretnutie

Najvďačnejší kúsok na leto (nie len do officu) sú šaty. No niekedy možno chcete zmenu. Aj vtedy poslúžia biele nohavice. Hoďte k nim elegantný top, biznis kabelku a je to.

.tip stylistky: biele nohavice ako súčasť biznis outfitu

4. Šik vo voľnom čase

Potrebujete maximálne pohodlný outfit, v ktorom môžete zbehnúť napríklad na nákup, či dlhšiu prechádzku mestom? Rifle, tenisky, široké tričko a vlasy do copu vás možno pri slove pohodlnosť napadnú ako prvé. No dá sa to urobiť aj inak, žensky a rafinovane. Biele nohavice v kombinácii s teniskami sú jednou z nekonečných možností. Komfort potom môže vyzerať napríklad aj takto:

tip stylistky: biele nohavice nakombinujete k teniskám

Jedny biele nohavice a toľko možností. Keby sa aj vám zišli v šatníku nové možnosti a kombinácie, ktoré budú s vami ladiť, budú vám dobre slúžiť a podporovať vašu vnútornú esenciu, som tu pre vás.

Prehľad toho, ako vám môžem pomôcť s osobným štýlom nájdete tu. Vaša štýl mejkerka Marcela.